Advies & Ontwerp

MarkHark Advies & Ontwerp

Het is een simpele waarheid. Chaos in je winkel of een ondoordachte inrichting zorgen voor verwarring en desoriëntatie. Het geeft je klant een onprettig gevoel. Maar ziet je toko er goed uit, dan schieten je verkoopcijfers automatisch omhoog.

We kopen als we ons goed voelen. Zodra de klant bij jou over de drempel stapt, begint de magie. Het samenspel tussen personeel, aanbod, presentatie en sfeer bepaalt grotendeels of iemand met of zonder aankoop weer naar buiten loopt.

Optimale winkelervaring

Wil je daarom écht de aandacht trekken, zorg dan dat je hebt nagedacht over je uitstraling en liefst nog een beetje meer. Bij verkopen draait het immers om aantrekkingskracht en de juiste look & feel. Een goede styling van je winkel vertaalt zich in een positief imago en een goede winkelervaring.

Mark Hark doet er graag ook nog een schepje bovenop, met slimme ontwerpen en een effectieve indeling. Jouw klanten gaan niet met lege handen naar huis.

 

Persoonlijk adviesplan

Wanneer voelt de klant zich thuis in jouw winkel? Daar bestaat geen pasklare formule voor: het draait allemaal om de juiste mix.

Ook kent ieder verkooppunt zijn eigen publiek. Een winkel of groothandel vraagt om een heel andere presentatie dan je stand op de beurs. Daar heb je bijvoorbeeld veel minder met looproutes te maken en zul je op een andere manier de aandacht moeten trekken.

Bij store design gaat het erom je klant door je winkel te leiden en hem een unieke beleving te bieden. Met het juiste gebruik van je winkelaanbod en productpresentatie, uitstraling, looproutes, inrichting en personeel. Je zoekt de ultieme mix om je klant te verleiden.

Ingewikkeld?

Niet voor MarkHark.

Op een professionele manier en met een gigantische dosis creatieve energie neemt hij jouw winkel kritisch onder de loep.

Op basis van jouw missie en doelen maakt MarkHark een strategisch 3D ontwerp waarmee jij je kan onderscheiden. Een uitgebreid, compleet en vernieuwend adviesplan helpt jou je omzet de lucht in te schieten.

Nieuwsgierig?

Voor een vrijblijvende kennismaking neem je gewoon even contact op.

Maar wees gewaarschuwd: MarkHark’s enthousiasme is aanstekelijk en verslavend.

 

© 2016-2022 Mark Hark Store Design & Concepts