Totaalconcept

MarkHark Totaalconcept

Je hebt een leuk idee, maar komt er niet helemaal uit. Je houdt je liever bezig met de verkoop of zoekt meer diepgang in je presentatie. Winkelinrichting van A tot Z vergt nogal wat denkwerk en creativiteit, zeker als je het onderste uit de kan wilt halen. MarkHark doet het graag voor je. Hij biedt orde en overzicht zodat jij je kan richten op de zaken waar jij goed in bent.

 

Ontzorging

Op een inspirerende en vernieuwende manier stelt hij een doordacht totaalconcept samen dat hij meteen ook tot uitvoering brengt:

  • ontwerp in 3D
  • aantrekkelijke presentatie van producten
  • thematische aankleding en inrichting
  • effectieve looproutes en indeling
  • ludieke verkoopacties
  • workshop met tips & adviezen voor het verkooppersoneel

 

Verkoop naar een hoger niveau

Van winkel tot showroom of beursstand. Met een concept van MarkHark laat je de concurrentie ver achter je en pak je al je klanten in. Zoek je een totaalplan dat je verkoop structureel naar een hoger niveau tilt? MarkHark is je man.

Ingewikkeld?

Niet voor MarkHark.

MarkHark zoekt voor jou naar dé ultieme succesfactor. Een creatieve oplossing om je onderscheidend vermogen te vergroten.

Met de focus op rendement, vindt hij de meest creatieve en vernieuwende oplossingen. Een compleet concept inclusief uitvoering, zodat je volledig wordt ontzorgd.

Nieuwsgierig?

Voor een vrijblijvende kennismaking neem je gewoon even contact op.

Maar wees gewaarschuwd: MarkHark’s enthousiasme is aanstekelijk en verslavend.

 

© 2016-2022 Mark Hark Store Design & Concepts