Store Design & Styling

MarkHark Store Design & Styling

De jaargetijden, feestelijke gelegenheden, een ludieke actie. Iedere gelegenheid leent zich voor een mooie etalage en is daarmee een kans het publiek voor je te winnen. Maak werk van je aankleding, dan laat je zien dat je om je klanten geeft. En dat betaalt zich terug in omzet.

Mark Hark beheerst de kunst van de aankleding tot in de puntjes. Hij laat zijn creativiteit de vrije loop en hij stapt graag van gebaande paden af om een optimaal effect te creëren. 

Waar MarkHark tekent voor een project blijft het effect niet onopgemerkt. De klanten lekker maken, dát is wat hij wil. En gezien de reacties van zijn opdrachtgevers, het personeel en het winkelend publiek slaagt hij daar elke keer weer in.

Meer Services

Etaleren vs. verkoopstyling

Bij etaleren en decoreren staat vooral de presentatie van je koopwaar centraal. Bij verkoopstyling draait het om het totaalplaatje. Visual Merchandise in de vorm van verkooppresentaties, looproutes, werken op kleur, thema of seizoen prikkelt je klanten tot het aanmaken van dopamine. En met dat geluksgevoel gaan ze eerder over tot een aankoop en heb jij je doel bereikt.

 

MarkHark make-over

MarkHark biedt winkels, showrooms en groothandels tools om meer omzet te genereren. Met frisse ideeën waar iedereen blij van wordt. Is jouw winkel toe aan een nieuwe, verrassende of gekke look & feel? MarkHark is jouw man, voor een make-over met groots effect.

Ingewikkeld?

Niet voor MarkHark.

Op een professionele manier en met een gigantische dosis creatieve energie geeft hij de styling van jouw winkel een flinke oppepper.

Voor etaleren, decoreren en verkoopstyling heeft MarkHark een zesde zintuig. Graag steekt hij de handjes uit de mouwen en helpt zo jouw klanten te verleiden. En – natuurlijk – je omzet te vergroten.

Nieuwsgierig?

Voor een vrijblijvende kennismaking neem je gewoon even contact op. 

Máár wees gewaarschuwd: MarkHark’s enthousiasme is aanstekelijk en verslavend.

 

© 2016-2022 Mark Hark Store Design & Concepts